HAMMASLÄÄKÄRI,

Haluatko päästä työskentelemään uudenkarheisiin tiloihin paikkakunnalle, missä potilaat odottavat uutta hammaslääkäriä heitä hoitamaan? PlusTerveys TammiHampaan vastaanotolla Alajärvellä tämä on mahdollista. Meillä on paljon uskollisia potilaita ja uusia tulossa.

PlusTerveys TammiHampaan toimipisteellä on kaksi hoitohuonetta ja hyvä perusvarustelu. Haemme hammaslääkäriä eläkkeelle siirtyvän hammaslääkärin työn jatkajaksi. Työkavereinasi on yleishammaslääkäri, suuhygienisti ja hammashoitaja. Työtä on tarjolla joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työajat ja työpäivät ovat sovittavissa. Toivomme sinun aloittavan meillä työskentelyn kesällä tai syksyllä 2021.  

Tehtävä sopii hyvin kokeneelle kollegalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle, jolla on halua oppia monipuolista perushammashoitoa. Eduksi katsomme kiinnostuksen protetiikkaan ja pienkirurgisiin toimenpiteisiin. Kollegatukea ja ohjausta on saatavilla vastaanotollamme. Erilaiset työsuhdemallit ovat mahdollisia ja neuvoteltavissa. Tarvittaessa autamme myös asunnon hankinnassa paikkakunnalta.

Kysy lisätietoja rohkeasti hammaslääkäri Matias Lösöseltä 0405762191 (parhaiten tavoitettavissa arki-iltaisin) tai sähköpostitse [email protected]. Ole yhteydessä pian, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.   

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista