Hammaslääkäri, haluatko päästä töihin Pohjanmaalle mukavalle neljän hoitohuoneen vastaanotolle. PlusTerveys Koulukadun Hammaslääkärikeskuksen avarat hyvin varustellut tilat sijaitsevat Seinäjoen keskustassa. Varustukseemme kuuluu mm. Cerec Omnicam scanneri.

Työkavereinasi työskentelee kolme erikoishammaslääkäriä, yleishammaslääkäri, hammashoitajia, vastaanottoavustaja ja suuhygienisti. Meillä on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita ja uusia potilaita on tulossa jatkuvasti. Aluksi työtä on osa-aikaisesti 2-3 päivänä viikossa, mahdollisesti jatkossa enemmänkin. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Aloitus sopimuksen mukaan!

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä hammaslääkäri Kaisa Otava [email protected] tai puhelimitse 0407621788, mikäli Kaisa ei pääse vastaamaan puheluusi, laitathan hänelle tekstiviestin, niin hän on sinuun yhteydessä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista