PlusTerveys Porvoon Hampaan modernilla ja viihtyisällä vastaanotolla on hammaslääkärille töitä tarjolla!

Vastaanotollamme on kaksi hoitohuonetta ja monipuolinen perusvarustelu. Meillä tehdään monipuolista perushammashoitoa. Työkavereinasi on yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen hammaslääkäri ja suu-ja leukakirurgis sekä suuhygienisti ja hammashoitaja. Työ sopii erinomaisesti kokeneemmalle taitajalle tai nuoremmalle kollegalle, joka haluaa laajentaa osaamistaan.

Työtä on tarjolla viitenä päivänä viikossa, osan viikkoa hoidat Porvoon ostopalvelupotilaita. Palkkaus ja työsuhteen muoto ovat sovittavissa. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä Emilia Jänttiin ja kysy lisää 0504647991 ja lähetä hakemuksesi sähköpostitse [email protected] mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista