HAMMASLÄÄKÄRI,

Haluatko päästä töihin viihtyisiin ja äskettäin remontoituihin tiloihin Porin keskustaan? Meillä on paljon vanhoja uskollisia potilaita ja uusia tulossa, joten haemme lisäkäsiä potilaitamme hoitamaan. Erityisesti palvelusetelipotilaita on tulossa runsaasti.

PlusTerveys Porin Hampaan toimipisteellä on kaksi hoitohuonetta ja hyvä perusvarustelu. Työkavereinasi on yleishammaslääkäri, suuhygienisti ja hammashoitaja. Työtä on tarjolla kahtena päivänä viikossa, työajat ja työpäivät ovat sovittavissa. Toivomme sinun aloittavan työskentelyn kanssamme jo nyt keväällä 2021.   

Tehtävä sopii hyvin kokeneelle kollegalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle, jolla on halua oppia monipuolista perushammashoitoa. Kollegatukea ja ohjausta on saatavilla vastaanotollamme. Erilaiset työsuhdemallit mahdollisia ja neuvoteltavissa.

Kysy lisätietoja rohkeasti hammaslääkäri Stina Saraniemeltä 0505949223 (parhaiten tavoitettavissa arki-iltaisin) tai sähköpostitse [email protected]. Ole yhteydessä pian, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.   

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista