PlusTerveys Mäntsälän Hymyhampaan modernilla ja viihtyisällä vastaanotolla on hammaslääkärille töitä tarjolla!

Vastaanotollamme on kolme hoitohuonetta ja monipuolinen perusvarustelu esim. optg-röntgen, Cerec ja pehmytkudos Laser. Meillä tehdään monipuolista perushammashoitoa. Työkavereinasi on kolme yleishammaslääkäriä, oikoja, parodontologi ja suu-ja leukakirurgi sekä suuhygienistejä ja hammashoitajia. Työ sopii erinomaisesti jo jonkin verran kokemusta omaavalla tekijälle tai nuoremmalle kollegalle, joka haluaa laajentaa osaamistaan.

Työtä on tarjolla 2-3 päivänä viikossa. Odotamme sinulta palveluhenkistä asennetta. Eduksi katsotaan jo parin vuoden kokemus hammaslääkärinä työskentelystä. Palkkaus ja työsuhteen muoto ovat sovittavissa. Töiden aloitus kesäkuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä hammaslääkäri Sari Toissaloon ja kysy lisää 0503303333 ja lähetä hakemuksesi sähköpostitse [email protected] mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

 

Tarjouksia ja ajankohtaista