Hammaslääkäri, haluatko työskennellä mukavassa työporukassa viihtyisällä ja monipuolisesti varustellulla vastaanotolla? PlusTerveys Keskustan Hammaslääkäreiden vastaanotolla Jyväskylän keskustassa tämä onnistuu!

Vastaanotollamme on kuusi hoitohuonetta ja monipuolinen perusvarustelu esim. ptg-röntgen, Cerec Primescan ja Fotona LightWalker-laser. Työkavereinasi on kahdeksan yleishammaslääkäriä, parodontologi, proteetikko sekä suuhygienistejä, hammashoitajia, vastaanottohenkilö ja välinehuoltaja/siistijä. Työ sopii erinomaisesti jo jonkin verran kokemusta omaavalla tekijälle tai nuoremmalle kollegalle, joka haluaa laajentaa osaamistaan.

Työtä on tarjolla 4-5 päivänä viikossa. Odotamme sinulta avointa ja palveluhenkistä asennetta ja halua hoitaa myös pelkopotilaita. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän tunnetulla hyvämaineisella vastaanotolla. RC-potilaita on runsaasti. Palkkaus ja työsuhteen muoto ovat sovittavissa. Tehtävä on opintovapaavapaasijaisuus alkaen syyskuun alussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden arvioitu kesto on noin kolme vuotta. Mahdollisuus neuvotella jatkomahdollisuusvaihtoehdoista sijaisuuden päätyttyä.

Ota yhteyttä hammaslääkäri Tytti Liukkoseen 0505380246 ja lähetä hakemuksesi sähköpostitse [email protected] mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

 

Tarjouksia ja ajankohtaista