Hammaslääkäri, haluatko työskennellä Helsingissä monipuolisesti varustelluilla, mutta persoonallisilla PlusTerveyden vastaanotoilla. Laajaan toimipisteverkostoomme kuuluu useampi toimipiste Helsingissä. Mahdollisuus myös Helsingin toimipisteiden lisäksi työskennellä Kauniaisten toimipisteessä. Kaikki toimipisteemme ovat helposti saavutettavissa ja ovat varustelultaan moderneja ja monipuolisia. Toimipisteidemme henkilökunta koostuu sopivasta sekoituksesta kokemusta ja nuoruuden innokkuutta. Toimipisteissämme on saatavilla laajat erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut.

Haemme nyt hammaslääkäreitä jatkamaan uraansa lopettelevien hammaslääkäreiden työn jatkajia sekä uusia lisäkäsipareja uusien potilaiden hoitoon. Toimipisteissämme hoidamme niin yksityispotilaita, työterveyshammashoidon potilaita ja palvelusetelipotilaita. Pääset siis tekemään työtä monipuolisesti erilaisten potilaiden parissa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Arvostamme potilaslähtöistä asennetta sekä kiinnostusta omassa työssä jatkuvasti kehittymiseen. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla työsuhdemalleilla, joista varmasti löydämme sinulle sopivimman. Työtä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä aluepäällikkö Emilia Jäntiltä [email protected] tai puhelimitse 0504647991.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

 

Tarjouksia ja ajankohtaista