PlusTerveys Kallion Hammaslääkäriaseman viihtyisällä vastaanotolla on hammaslääkärille töitä tarjolla!

Vastaanotollamme on kaksi hoitohuonetta ja monipuolinen perusvarustelu. Meillä tehdään monipuolista perushammashoitoa. Työkavereinasi on yleishammaslääkäri ja hammashoitajia. Työ sopii erinomaisesti kokeneemmalle taitajalle tai nuoremmalle kollegalle, joka haluaa laajentaa osaamistaan. Tekijältä odotetaan valmiutta hoitaa Helsingin kaupungin palvelusetelipotilaita.

Työtä on tarjolla 1-3 päivänä viikossa. Palkkaus ja työsuhteen muoto ovat sovittavissa. Töiden aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Odotamme sinulta palveluhenkistä asennetta. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalliossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.  

Ota yhteyttä hammaslääkäri Virpi Perolaan (tavoitettavissa arkisin) ja kysy lisää 09762384.  Lähetä hakemuksesi sähköpostitse [email protected] mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

 

Tarjouksia ja ajankohtaista