PlusTerveys Harjavallan modernilla ja viihtyisällä vastaanotolla on hammaslääkärille töitä tarjolla!

Vastaanotollamme on kolme hoitohuonetta ja monipuolinen perusvarustelu. Meillä tehdään monipuolista perushammashoitoa. Työkavereinasi on kolme yleishammaslääkäriä, ja suu-ja leukakirurgi sekä suuhygienistejä, hammashoitajia ja välinehuoltaja. Työ sopii erinomaisesti kokeneemmalle taitajalle tai nuoremmalle kollegalle, joka haluaa laajentaa osaamistaan.

Työtä on tarjolla kolmena päivänä viikossa, työpäivät maanantaista keskiviikkoon ensisijaisesti. Odotamme sinulta palveluhenkistä asennetta. Palkkaus ja työsuhteen muoto ovat sovittavissa. Töiden aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Toimipisteellämme on pitkät perinteet sekä paljon uskollisia pitkäaikaisia, mutta myös uusia asiakkaita.

Ota yhteyttä hammaslääkäri Tuomas Ahoon ja kysy lisää 0405145154. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse [email protected] mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

 

Tarjouksia ja ajankohtaista