HAMMASLÄÄKÄRI,

Halluutko töehin Savvoon lepposalle PlusTerveyven vastaaotolle Varkaateen?

PlusTerveys Forumin hammaslääkereiden toimipisteessä odotetaan uutta hammaslääkäriä hoitamaan potilaitamme. Pitkäaikaiset hammaslääkärimme ovat työvuosien kerryttyä kunnioitettaviin määriin siirtyneet tai siirtymässä eläkkeelle ja haemme heidän potilastyölleen jatkajaa, jonka hoitoon potilaat voivat levollisin mielin siirtyä.

PlusTerveys Forumin Hammaslääkärit sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden keskustassa. Kanssasi tällä äskettäin remontoidulla modernilla vastaanotolla työskentelee kolme yleishammaslääkäriä, suuhygienisti ja hammashoitajia sekä vastaanottoavustaja. Työyhteisömme on mahtava sekoitus nuoruuden innokkuutta ja työvuosien tuomaa kokemusta.

Toivomme sinun aloittavan työskentelyn mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa, ideaalisimmin työskentelet nyt alussa 2-3 päivää viikossa.

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä aluepäällikkö Emilia Jäntiltä, [email protected] tai puhelimitse 0504647991.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 110 miljoonaa euroa vuonna 2019. 

Tarjouksia ja ajankohtaista