PlusTerveys Länsikeskuksen Hammaslääkärit etsii hammaslääkäriä ryhmävastaanotolle Espoon Olariin!

Haluatko tehdä monipuolista työtä hyvin varustellulla ja kattavat palvelut tarjoavalla vastaanotolla? Tiimiisi kuuluu myös kokenut suuhygienisti.

Työ sopii erinomaisesti kokeneemmalle taitajalle tai nuoremmalle kollegalle, joka haluaa laajentaa osaamistaan. Työtä on tarjolla aluksi kahtena päivänä viikossa tai sopimuksen mukaan, jatkossa mahdollisesti enemmän.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhteen muoto on sovittavissa. Aloitusajankohta on elokuussa tai myöhemmin syksyllä sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.6.2020 ositteeseen [email protected]Hae pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Seija Nurmi
044 422 2727
[email protected]

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäriyhtiön laaja palveluverkosto kattaa 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä.  PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät hammaslääkärit ja lääkärit. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista