HAMMASLÄÄKÄRI

Haluatko päästä töihin Pohjanmaalle mukavalle kahden hoitohuoneen vastaanotolle. PlusTerveys Kähärin Hammaslääkäriasemalla Alavudella on hammaslääkärille työpaikka, jossa pääset tekemään monipuolista työtä kodikkaassa ympäristössä moderneilla laitteilla. Varustukseemme kuuluu mm. Cerec. Lisäksi samassa talossa laboratorio.

Työkavereinasi työskentelee kaksi yleishammaslääkäriä, hammashoitaja ja suuhygienisti. PlusTerveys Kähärin Hammaslääkäriasemalla on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita ja uusia potilaita on tulossa jatkuvasti. Aluksi työtä on osa-aikaisesti, mutta jo lähitulevaisuudessa kokoaikaisesti. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Aloitus sopimuksen mukaan!

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä hammaslääkäri Lauri Kähäriltä [email protected] tai puhelimitse 0443513511.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

 

Tarjouksia ja ajankohtaista