HAMMASLÄÄKÄRI,

Haluatko päästä töihin Pohjanmaalle uudenkarheisiin tiloihin? PlusTerveys TammiHampaan vastaanotolla Alajärvellä tämä on mahdollista. Meillä on paljon vanhoja uskollisia potilaita ja uusia tulossa, joten haemme lisäkäsiä potilaitamme hoitamaan.  

PlusTerveys TammiHampaan toimipisteellä on kaksi hoitohuonetta ja hyvä perusvarustelu. Työkavereinasi on kaksi yleishammaslääkäriä, suuhygienisti ja hammashoitaja. Työtä on tarjolla noin yhtenä tai kahtena päivänä viikossa, työajat ja työpäivät ovat sovittavissa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2021.  

Tehtävä sopii hyvin kokeneelle kollegalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle, jolla on halua oppia monipuolista perushammashoitoa. Eduksi katsomme kiinnostuksen protetiikkaan ja pienkirurgisiin toimenpiteisiin. Kollegatukea ja ohjausta on saatavilla vastaanotollamme. Erilaiset työsuhdemallit mahdollisia ja neuvoteltavissa.

Mikäli olet kiinnostunut kokoaikaisesta tehtävästä, voimme tarjota sinulle työtä Pohjanmaan alueella Kauhavalla kahtena tai kolmena päivänä viikossa. Kauhavalla toimiva Komia Hammas on perusvarusteltu solo-vastaanotto. Täällä pitkäaikaiset ja uudet potilaat odottavat sinua.

Kysy lisätietoja rohkeasti hammaslääkäri Matias Lösöseltä 0405762191 (parhaiten tavoitettavissa arki-iltaisin) tai sähköpostitse [email protected]. Ole yhteydessä pian, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista