Haemme iloista, reipasta ja oma-aloitteista hammashoitajaa PlusTerveys Kotkan Hampaan vastaanotolle. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen työn (hammaslääkärin parina) lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Tehtävä on osa-aikainen (30h/vko) ja noin 3-4 viikon määräaikainen sijaisuus. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus sopimuksen mukaan lokakuun lopulla/marraskuun alussa sopimuksen mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavalla vastaanotolla.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse [email protected] viimeistään 25.10.2020. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Emilia Jäntti puhelinnumerosta 0504647991.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista