Haemme iloista, reipasta ja osaavaa hammashoitajaa PlusTerveyden Terttu Sandbergin vastaanotolle Lahteen. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen potilastyön (hammaslääkärin parina) lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Toimi on osa-aikainen 30 tuntia 20 minuuttia viikossa ja työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] 31.7.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa varmimmin iltaisin Terttu Sandberg puhelinnumerosta 040 0407599.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä.  PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät hammaslääkärit ja lääkärit. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista