Haemme iloista, reipasta ja oppimishaluista hammashoitajaa PlusTerveys Smile Designin vastaanotolle Helsingin Itä-Pasilaan. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen potilastyön (hammaslääkärin parina) lisäksi vastaanoton toimistotöitä ja tarvittaessa välinehuoltoa.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min) ja määräaikainen perhevapaasijaisuus 3.8.2021 saakka. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] 18.10.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Suomalainen puhelinnumerosta 0500998355.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista