PlusTerveys Hammassirkku on Keski-Suomessa kuudella eri paikkakunnalla, kahdeksan vastaanoton voimin toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti suunalueen terveydenhuollon palveluita, mukaan lukien hammaslaboratoriopalvelut.

Etsimme nyt hammashoitajaa Äänekosken ja Saarijärven vastaanotoille.

Työnkuvaan kuuluu sekä itsenäistä työskentelyä että hammaslääkäreiden avustusta. Työaika on soviteltavissa, myös osa-aikaisuus mahdollista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit ja joustavan organisaation edut. Tärkeintä meille on asiakkaidemme tyytyväisyys ja laadukas työ, jota tarjoavat omasta työstään innostuneet suun hoidon ammattilaiset.

Työsuhde alkaa 1.8 tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostut, ota pikaisesti yhteyttä:

Hammassirkun vastaanoton toiminnanjohtaja, erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola, puh. 040 590 6929, [email protected]

tai osastonhoitaja Sanna Kamppi, puh. 044 422 2659, [email protected].

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä.  PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät hammaslääkärit ja lääkärit. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista