Haemme omatoimista, reipasta ja oma-aloitteista hammashoitajaa PlusTerveys Länsikeskuksen Hammaslääkäreille Espoon Olariin. Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

PlusTerveys Länsikeskuksen Hammaslääkärit on kattavat palvelut tarjoava ryhmävastaanotto Länsikeskuksessa. Meillä on loistava työporukka ja hyvä yhteishenki!

Työnkuvaan kuuluvat hammaslääkärin avustaminen, välinehuolto, vastaanoton päivittäinen hoitaminen mm. rc-kutsujen hoitaminen. Kela-tilitykset sekä reskontran hoitaa asemavastaava. Jos olet suuhygienisti, sinulla on mahdollista hoitaa myös omia potilaita.

Työ alkaa elokuun lopussa tai sopimuksen mukaan. Työaika on osa-aikainen 24h/vko.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.8.2020 osoitteeseen [email protected]

Hae pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Maria Vallineva, asemavastaava

040 724 25 48

[email protected]

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista