Haemme suuhygienistiä vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys TempoDent Ikaalisiin.

TempoDent Ikaalinen on viihtyisä ja nykyaikainen kahden hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä sijainnilla Ikaalisten keskustassa. Tarjoamme monipuoliset hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut aina hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksesta säihkyvään hymyyn!

Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on osa-aikainen, 1-2 päivää viikossa (vähintään 8h/vko tai sopimuksen mukaan) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarkempi työn aloitus on sovittavissa. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, kivat työkaverit ja kattavan perehdytyksen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Valitulta henkilöltä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.  

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 13.5.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09-16 vastaanoton koordinaattori Meiju Salonen, puh. 044 422 2894.

Tutustu TempoDentiin ja henkilöstöömme: https://www.tempodent.fi/


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista