Haemme iloista, reipasta ja avoimen asenteen omaavaa suuhygienistiä Kokonaishammashoidon Klinikka Fredentin ja Agenttitalon Hammaslääkäreiden vastaanotoille. Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin avustusta sekä tarvittaessa välinehuoltoa ja asiakaspalvelua. Vastaanotollamme Kokonaishammashoidon klinikka Fredentissä toimii myös välinehuoltaja.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko), työvuorot sijoittuvat arkisin 7.30–20.30 välille. Työvuorot ovat neljänä päivänä viikossa Kokonaishammashoidon klinikka Fredentissä ja yhtenä päivänä Agenttitalon Hammaslääkäreillä Itäkeskuksessa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa työyhteisössä keskellä Helsinkiä ja Itäkeskuksessa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä sekä henkilöstöetuja, mm. kattavan työterveyshuollon sisältäen hammashoitoedun. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 27.6.2021 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Anu Kivistö numerosta 0407215781.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista