Haemme suuhygienistiä vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Euran Hampaaseen.

Euran Hammas ovat nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä 3-hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä sijainnilla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut aina hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksesta säihkyvään hymyyn!

Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi tarvittaessa hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on osa-aikainen, 2-3 päivää viikossa (vähintään 16h/vko tai sopimuksen mukaan) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt sijoittuvat arkipäiville 7.30-19.00 välille. Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Aiempi kokemus hammashoitoalalta katsotaan eduksi. Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä, kivat työkaverit ja kattavan perehdytyksen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 15.5.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin asemavastaava Olli Silver, puh. 0444222763. 


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista