HAMMASLÄÄKÄRI,

Halvaaks tehhä töitä äskön remontoiula ja rohki valosalla ryhmävastaanotola Torniossa?

PlusTerveys Meän Hampaassa tehdään monipuolista perushammashoitoa ja vaativampia erikoistoimenpiteitä, kuten implantteja. Toimipiste on viihtyisä ja laadukkaasti perusvarusteltu.  

Tässä toimipisteessä on mahdollista syventää hammashoidon osaamisen lisäksi ruotsin kielen taitoa mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Työkavereinasi työskentelee kaksi yleishammaslääkäriä, suu-ja leukakirurgi, hammashoitajia ja suuhygienisti. Meän Hampaalla on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita ja uusia potilaita on tulossa jatkuvasti.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan!

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä Seija Nurmi, [email protected] tai puhelimitse 0444222727.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista