Hammaslääkäri, haluatko päästä työskentelemään hyvin varusteltuihin avariin tiloihin Seinäjoen keskustaan?  PlusTerveys Koulukadun Hammaslääkärikeskuksessa tämä on mahdollista. Yhden hammaslääkärimme siirtyessä erikoishammaslääkäritehtäviin terveyskeskukseen tarvitsemme hammaslääkäriä jatkamaan potilaidemme hoitoa.

Toimipisteessä on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita sekä uusia tulokkaita. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, hammashoitajia, suuhygienisti ja vastaanottoavustaja. Varustukseemme kuuluu mm. Cerec Omnicam scanneri. Työtä pääset tekemään monipuolisesti.

Hammaslääkärin paikka sopii sekä kokeneelle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle, jolla on halu kehittyä työssään. Työtä on tarjolla 2–3 päivää viikossa. Työpäivät ja työsuhdemallit ovat neuvoteltavissa. Toivomme sinun aloittavan kanssamme vuoden 2022 alusta sopimuksen mukaan.

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä hammaslääkäri Kaisa Otavalta [email protected] tai puhelimitse 0407621788, mikäli Kaisa ei pääse vastaamaan puheluusi, laitathan hänelle tekstiviestin, niin hän on sinuun yhteydessä.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista