PlusTerveys HymyDentin viihtyisällä ryhmävastaanotolla Salon keskustassa on tarvetta uudelle hammaslääkärille hoitamaan potilaitamme. Toimipisteemme on monipuolisesti ja laadukkaasti perusvarusteltu. Vastaanotolla on tarjolla suuhygienistipalvelut sekä laajat erikoishammaslääkäripalvelut.

Toivomme sinun aloittavan työskentelyn syksyn 2021 aikana kahtena päivänä viikossa, mahdollisesti jatkossa lisäpäiviä. Päivät ja työajat neuvoteltavissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä. PlusTerveys HymyDent on pitkään Salossa toiminut tunnettu vastaanotto.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Erilaiset työsuhdemallit ovat meillä mahdollisia.  

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä aluepäällikkö Seija Nurmelta, [email protected] tai puhelimitse 044 422 2727. Ole yhteydessä pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

 

Tarjouksia ja ajankohtaista