PlusTerveys TempoDentin Parkanon yhden hoitohuoneen vastaanotolla on hammaslääkärille työtä tarjolla. Toimipisteellämme on pitkäaikaisia potilaita ja uusia tulossa, nyt haemme uutta hammaslääkäriä heitä hoitamaan.

Toimipisteemme on hyvin perusvarusteltu ja siellä on suuhygienistipalvelut saatavilla. Työmäärä (1–3 pvää/vko) ja työpäivät ovat sovittavissa. Palkkaus ja erilaiset työsuhdemallit ovat neuvoteltavissa. Mikäli olet kiinnostunut kokoaikaisesta tehtävästä, voimme tarjota sinulle työtä myös Ikaalisten toimipisteessämme osa-aikaisesti. Ikaalisten vastaanotto on hyvin varusteltu ja suuhygienistipalvelut ovat saatavilla.

Tehtävä sopii hyvin kokeneelle kollegalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle, jolla on halua oppia monipuolista perushammashoitoa.

Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin, milloin olisit halukas aloittamaan työt. Koordinaattori Meiju Salonen arkisin numerosta 0444222894 tai [email protected]. Ole yhteydessä pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista