Haemme yleishammaslääkäriä tai proteetikkoa ryhmävastaanotolle Oulun keskustaan.

PlusTerveys Oulun Hammaslääkärikeskus on 5-hoitohuoneen vastaanotto ja sijaitsee Oulun keskustassa. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteeri. Varusteluumme kuuluu mm. Cerec. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Nykyisen hammaslääkärin vähentäessä vastaanottoaikaansa, etsimme jatkajaa potilaskannan hoitamiseksi. Tuttu, kokenut hoitaja auttaa sekä uutta hammaslääkäriä että potilaita uudessa tilanteessa.

Jos haluat kehittää taitojasi ja haluat haastaa itseäsi työskentelemään mahdollisimman laaja-alaisesti, sekä sitoudut työpaikkaan, henkilökuntaan ja potilaisiin, tässä on tarjolla mahtava tilaisuus!

Tehtävä on osa-aikainen (3 pv/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Töiden aloitus alkusyksystä 2022/sopimuksen mukaan.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Tarjoamme sinulle erittäin viihtyisät ja uniikit toimitilat ja ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan, sekä kokeneen yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 15.8.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Annan mielelläni lisätietoja:

Seija Nurmi (27.6-1.7, 18.-22.7 ja 8.8 -15.8)
operatiivinen johtaja
p. 044 422 2727

Oulun Hammaslääkärikeskukseen ja henkilökuntaan voit tutustua:
PlusTerveys Oulun Hammaslääkärikeskus | PlusTerveys

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista