Haemme hammaslääkäriä ryhmävastaanotolle Espoon Olariin.

Länsikeskuksen Hammaslääkärit on hyvin varusteltu ja viihtyisä 3-hoitohuoneen vastaanotto Länsikeskuksen liikekiinteistössä, lähellä Isoa Omenaa. Meille on helppo tulla omalla autolla, ilmaiset parkkitilat henkilökunnalle löytyy parkkihallista. Lisäksi meille pääsee kätevästi busseilla, jotka pysähtyvät Piispansillalla tai Länsiväylällä. Meillä työskentelee kokeneita hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Tehtävä sopii jo kokeneemmalle hammaslääkärille tai sinulle, joka olet vielä urasi alkuvaiheessa, mutta olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittymään hammaslääkärinä.

Tehtävä on osa-aikainen (3-5 pv/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat syksyllä 2022 tai sopimuksen mukaan. Myös lyhyemmät määräaikaiset sopimukset ovat mahdollisia, kysy lisää!

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli on sovittavissa - voit työskennellä palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaistoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Huomasithan, että meillä on avoinna hammaslääkärin tehtävä myös Kauniaisissa Granin Hampaassa. Tässä hyvä mahdollisuus työskennellä molemmilla vastaanotoilla.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella
maria.vallineva@plusterveys.fi viimeistään 27.5.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa aluevastaava Maria Vallineva puh. 040 724 2548.

Tutustu Länsikeskuksen Hammaslääkäreihin
 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. Olemme osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista