Haemme yleishammaslääkäriä ryhmävastaanotolle Helsingin keskustaan eläköityvän hammaslääkärin työn jatkajaksi.

PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredent on 5-hoitohuoneen vastaanotto ja sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin laidalla. Meillä työskentelee useita yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteeri ja välinehuoltaja. Varusteluumme kuuluu mm. Cerec. Työyhteisömme on mahtava sekoitus nuoruuden innokkuutta ja työvuosien tuomaa kokemusta. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Eläköityvä hammaslääkärimme etsii jatkajaa potilaskantansa hoitamiseksi. Potilaskantaa on kertynyt n. 30 vuoden ajalta. Tuttu, kokenut hoitaja auttaa sekä uutta hammaslääkäriä että potilaita uudessa tilanteessa.

Jos nautit työskentelystä yleishammaslääkärinä, haluat kehittää taitojasi ja haluat haastaa itseäsi työskentelemään mahdollisimman laaja-alaisesti, sekä sitoudut työpaikkaan, henkilökuntaan ja potilaisiin, tässä on tarjolla mahtava tilaisuus!

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Töiden aloitus alkusyksystä 2022/sopimuksen mukaan.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Tarjoamme sinulle erittäin viihtyisät ja uniikit toimitilat ja ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan, sekä kokeneen yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 15.8.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Seija Nurmi (27.6-1.7 ja 18.-22.7)
operatiivinen johtaja
p. 044 422 2727

tai

Maria Vallineva (4.-8.7 ja 25.7- 15.8)
aluevastaava

p. 040 724 2548

Kokonaishammashoidon klinikka Fredentiin ja henkilökuntaan voit tutustua:
PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredent | PlusTerveys

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista