PlusTerveys Hammaslääkäriasema Jannen toimipisteessä on tilaa uudelle hammaslääkärille 1-3 päiväksi viikossa sopimuksen mukaan. Viihtyisä hyvin varusteltu (esim. Cerec ja kktt) viiden hoitohuoneen toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustassa. Toimipisteemme palveluihin kuuluvat monipuolinen hammashoito ja suuhygienisti palvelut.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Meillä pääset tekemään monipuolista hammashoitoa kokeneiden kollegojen seurana. 

Toivomme sinun aloittavan työskentelyn loppukesästä tai alkusyksystä 2021 sopimuksen mukaan. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa.

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä aluepäällikkö Emilia Jäntiltä, [email protected], 0504647991 tai rekrytointivastaava Karita Mäkipajalta, [email protected], 0405958808.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 110 miljoonaa euroa vuonna 2019. 

 

 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista