Hammaslääkäri, haluatko olla osana huipputiimiämme?

Haemme hammaslääkäriä kesäksi PlusTerveys Hangon Hampaaseen hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme. Tehtävä on koko- tai osa-aikainen, halutessasi työt voivat jatkua myös syksyllä.

Hangon Hammas on viihtyisä, kahden hoitohuoneen vastaanotto. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri, suuhygienisti sekä hammashoitajia. Varustelutasomme on kattava, esim. Kavon unitit, digi-rtg ja -PTG sekä laaja pienlaitteisto.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle hammaslääkärille. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. Toivomme sinun aloittavan työskentelyn keväällä tai alkukesästä 2022, tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle viihtyisät toimitilat, kannustavat taustajoukot sekä innostavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Hangossa, viehättävän merenrantakaupungin keskustassa. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 22.5.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa EHL Timo Kallio, puh. 0500750526.

Tutustu Hangon Hampaaseen ja henkilöstöömme


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista