Haemme hammaslääkäriä ryhmävastaanotoille Kauniaisiin.

Kauniaisten Granin Hammas on kolmen hoitohuoneen vastaanotto paraatipaikalla, aivan Kauniaisen ydinkeskustassa. Vastaanotolle pääsee kätevästi sekä autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Granin Hampaassa pääset työskentelemään kokeneiden kollegojen kanssa. Meillä tehdään paljon erityisesti kirurgiaa ja protetiikkaa. Meillä on loistava yhteishenki ja auttamisen halu!

Tehtävä sopii jo kokeneemmalle hammaslääkärille tai sinulle, joka olet vielä urasi alkuvaiheessa, mutta olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittymään hammaslääkärinä.

Tehtävä on aluksi osa-aikainen (2 pv/vko) ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työt alkavat syksyllä 2022 tai sopimuksen mukaan. Myöhemmin on mahdollisuus myös toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen, kysy lisää!

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli on sovittavissa - voit työskennellä palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaistoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Huomasithan, että meillä on avoinna hammaslääkärin tehtävä myös Espoon Olarissa. Tässä on hyvä mahdollisuus työskennellä molemmilla vastaanotoilla.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 27.5.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa aluevastaava Maria Vallineva puh. 040 724 2548.

Tutustu Granin Hampaaseen
 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. Olemme osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista