Haemme hammashoitajaa toimipisteillemme Uudenmaan Hammaspalveluun Nurmijärvelle ja Klaukkalaan. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, hyvin varusteltuja ja viihtyisiä 3-hoitohuoneen vastaanottoja keskeisillä sijainneilla. Meillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Työ sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Mahdollisesti myös suukirurgin ja oikojan avustamista. Tehtävä on kokoaikainen (37h 55min/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt sijoittuvat arkipäiville 07.30-20.30 välille. Toivomme, että pystyt aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Toimipisteiden väliseen liikkumiseen oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.   

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä, kilpailukykyisen palkan sekä henkilöstöetuja. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 13.5.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Juha Skyttä, puh. 0400813911.

Tutustu toimipisteisiimme ja henkilökuntaamme
 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista