Haemme hammashoitajaa PlusTerveys Turun Hammaskulmaan.

Turun Hammaskulma on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä 9-hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Turun keskustassa. Meillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Työtehtäviisi kuuluu keskeisenä osana hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin avustaminen sekä välinehuoltoa. Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.8.2022. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Toivomme, että viihdyt isohkossa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä Turun keskustassa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta- ja kulttuurietu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 22.5.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa asemavastaava Heli Palmroos, puh. 041 730 8435.

Hammaskulmaan ja henkilökuntaan voit tutustua
PlusTerveys Turun Hammaskulma | PlusTerveys

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista