Haemme hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Porvoon Hampaaseen.

PlusTerveys Porvoon Hammas on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Porvoon ydinkeskustassa. Meillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Työ sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on osa-aikainen (30h/viikko) ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus huhtikuulle 2023 saakka. Työt sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.30 välille. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä Porvoon keskustassa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta- ja kulttuurietu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 15.5.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Minna Marttinen, puh. 040 7496598.


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista