Kvalidentissa teknikkona ja kehitysjohtajana viiden vuoden ajan toiminut Tapio Jokela siirtyy PlusTerveys Kvalident Oy:n toimitusjohtajan tehtävään maaliskuun alusta alkaen. Kvalidentia lähes 30 vuotta johtanut Harri Repo jatkaa laboratoriossa teknikon työssä. Vaikka roolissa tapahtuu henkilömuutos, Kvalidentin toiminta ja osaaminen säilyvät ennallaan.

PlusTerveys Kvalident on pitkät perinteet omaava kiinteän- ja irtoprotetiikan hammaslaboratorio. “Olemme keränneet laajasti kokemusta vaativista proteettisista töistä, mutta toteutamme luonnollisesti jokaisen työn samalla ammattitaidolla sen vaativuudesta huolimatta”, kertoo Jokela Kvalidentin toiminnasta. Jokela kokee, että usean vuoden työskentely osana Kvalidentin tiimiä on opettanut, mitä laatu on parhaimmillaan ja niiden oppien myötä toimintaa on hyvä lähteä kehittämään eteenpäin. “Kvalidentissa on vahva ammatillinen osaaminen ja kokenut henkilökunta vastaa töiden korkeasta laadusta jatkossakin”, Jokela kertoo.

Kiitämme Harria Kvalidentin pitkäjänteisestä kehittämisestä ja toivotamme Tapion tervetulleeksi uuteen rooliin. Kvalidentin toimintaa kehitetään jatkossakin osana PlusTerveyden liiketoimintaa hammaslääkäri- ja lääkäritoiminnan rinnalla”, sanoo Kvalidentin hallituksen puheenjohtaja, PlusTerveys Oy:n toimitusjohtaja Tiina Ristola.

Kiitän kaikista mukavasti sujuneista yhteistyövuosista. Toiminta jatkuu samoin periaattein ja samoilla laatuvaatimuksilla kuin aiemminkin sekä Hermannissa että Espoossa”, toteaa toimitusjohtajan tehtävästä väistyvä Harri Repo.