PlusTerveys Lääkärit on yksi Suomen suurimmista terveyspalveluyrityksistä, joka työllistää erikoislääkäreitä, psykoterapeutteja ja fysioterapeutteja. Me PlusTerveydessä tunnemme terveydenhuollon arjen ja hoidamme käytännön asiat. Ammattilaiselle jää vapaus tehdä sitä, mitä parhaiten osaa.

Lahden Hennalassa sijaitseva PlusTerveys AR-Fysio on fysioterapeutti Aino Lähdesmäen työpaikka. Hän on ollut PlusTerveydessä töissä jo 25 vuotta. "Minulla on suuri vapaus tehdä työtäni. Päätän kaikista hankinnoista, koulutuksista, työpäiväni pituudesta, asiakkaista ja ajanvarauksesta", Lähdesmäki kertaa. Vaikka Lähdesmäki on omien sanojensa mukaan vain pieni yksikkö, hänellä on ison talon edut takanaan.

Tämä on sitä, mitä tykkään tehdä

PlusTerveys pitää huolta työntekijöistään muun muassa tarjoamalla mahdollisuuksia liikunnan ja kulttuurin parissa. "Meillä on myös mahdollisuuksia käydä niin paljon koulutuksia, kun haluaa", Lähdesmäki kertoo. "Työ merkitsee tällä hetkellä aika paljon elämässäni. Tämä on sitä, mitä tykkään tehdä. Olen kehittänyt itseäni ja opiskellut."

Itsenäistä työtä tuetusti

PlusTerveyden hallinto hoitaa Lähdesmäen puolesta mm. kirjanpidon, sopimusten neuvottelut ja lakiasiat. "Meillä on hyvät työedut. Hyvä työterveys ja hammashuolto", Lähdesmäki listaa. "Parasta työssäni on se, että voin itsenäisesti tehdä tätä työtä ja olen kouluttautunut auttamaan ihmisiä", Lähdesmäki summaa.

Aino Lähdesmäen mietteitä työsuhteesta PlusTerveydessä voit katsoa myös videolta:

Tutustu tarkemmin fysioterapeutin työmahdollisuuksiin PlusTerveydessä >