Käytössämme olevat laitteet edustavat alan uusinta tekniikkaa, jossa leikkaus tehdään 100% laserilla ilman leikkaavaa terää.

Korjauksen tekevä Schwind Amaris 750s on maailman nopein silmälaser. Tässä edistyksellisessä laserlaitteessa yhdistyvät uusimmat teknologiset ominaisuudet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Schwind Amaris 750 S - Laserlaite

PlusTerveys Oulun Silmälaser Laserlaite

 Edistyksellisessä Schwind Amaris 750S -laserlaitteessa yhdistyvät kaikki uusimmat teknologiset ominaisuudet.

Laserissa on käytössä pienin korjaava laserspottikoko, joka mahdollistaa erittäin tarkan lopputuloksen. Turvallisuutta lisää ainutlaatuinen 6 D -silmänseurantajärjestelmä. Silmien laserkorjaus on uudistuneen laitteistomme myötä selvästi nopeampi, turvallisempi ja tarkempi kuin aikaisemmin. Hyvät leikkaustulokset ja nopeampi paraneminen on todettu kliinisissä tutkimuksissa.

Amaris 750S on kaikilta ominaisuuksiltaan parhaita excimerlasereita vertailtaessa laitteistoa markkinoilla oleviin muihin laitteisiin.

Maailmalle on asennettu jo yli 900 Schwind-laserlaitteistoa. Laaja joukko silmäkirurgeja maailmalla käyttää ja suosittelee Shcwind-Amaris laitteistoa.

Tarkempia artikkeleja ja tutkimustuloksia voit lukea myös halutessasi laitevalmistajan sivuilta.

PlusTerveys Oulun Silmälaser Laserlaite 2

Schwind Amaris 750S laitteen etuja ovat 

  • Nopeus. 750 Hz ansiosta hoitoaika on lyhin mahdollinen. Esimerkiksi -8.0 diopterin korjaus kestää vain noin 13–15 sekuntia. 
  • Turvallisuus. Silmäseuraaja järjestelmä - Silmä voi liikkua 90 mikrometriä millisekunnissa mihin tahansa suuntaan. Schwind Amaris silmänseuraus (eyetracker) -kamera mittaa silmän asennon 1050 kertaa sekunnissa. Koko laitteen reaktioaika on vain kolme tuhannesosasekuntia. 
  • Tarkkuus. Poikkeuksellisen pieni lasersäde (0,54 mm) mahdollistaa tarkan lopputuloksen.
PlusTerveys Oulun Silmälaser Laserlaite Taulukko

 

Ajankohtaista