Puhuminen auttaa - terapiapalvelut nuorille

Tunnetko ahdistuneisuutta tai olevasi jumissa hankalan tilanteen tai tunteen kanssa? Nuorten arkea kuormittavat usein mm. epävarmat tulevaisuuden näkymät, muutostilanteet, ulkopuolisuuden tunteet sekä voimavarojen hiipuminen esimerkiksi opiskeluissa tai ihmissuhteissa. Joskus omien tarpeiden tunnistaminen voi olla vaikeaa.

PlusTerveys Tunteen terapiapisteeltä saat tukea ja keskusteluapua kuormittavassa tilanteessa  - silloin kun tuntuu, että on vaikeaa selvitä yksin ja tunnet tarvitsevasti apua. Pelkkä tunne siitä, että on tarvetta keskustella riittää. Meillä on useita nuorten tarpeisiin erikoistuneita ammattilaisia. Ajan meille voit varata verkossa tai puhelimitse. 

Psykoterapeuttiopiskelija Emma Kolehmainen tarjoaa psykoterapiaa nuorille ja varhaisaikuisille. Terapiassa kävijä voi puhua mahdollisimman vapaasti kaikesta mielessä liikkuvasta.

Heli Riipinen on sairaanhoitaja ja lyhytterapeutti, jonka vastaanotolle kaikki ovat tervetulleita. Heli tarjoaa mielenterveydellistä palveluohjausta ja keskusteluapua elämän eri tilanteisiin.

Viivi Mondolin on nuorten ja aikuisten interpersonaaliseen terapiaan erikoistunut psykologi. IPT on masennuksen hoidossa tehokkaaksi todettu hoitomuoto, jossa keskitytään ihmissuhteisiin ja elämäntapahtumiin.

Psykologi Hanna Mäki-Tuuri tarjoaa apua elämän muutostilanteisiin. Lisäksi Hanna on kliininen seksologi ja auttaa aikuisia seksiin, seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä haasteissa.

Vastaanottojen hinnat:

  • ​​​​​Lyhytterapeutin vastaanotto
    - 45 min, alkaen 43 €​​
  • Psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotto
    - 45 min, alkaen 80 €
  • Psykologin vastaanotto
    - 45 min, alkaen 130 €

Varaa aika asiantuntijoillemme nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse 0417313077

Puhelinajanvaraus on avoinna arkisin ma-to klo 8:30-15:30 ja perjantaisin klo 8.30-15