Vastaanottomme tapahtuvat normaalisti paikan päällä tai vaihtoehtoisesti etänä videon/puhelimen välityksellä. Etävastaanotot tulee varata erikseen toimiston kautta. Käytäthän kasvomaskia saapuessasi vastaanotolle. Kertakäyttöisen maskin saa tarvittaessa vastaanotolta, jollei omaa ole mukana. 

Mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi toivomme, ettei vastaanotolle tulla flunssaoireisena. Vastaanottoaika on mahdollista perua, siirtää tai muuttaa etäajaksi.

Ilmoita ajanvarauksen muutoksesta tekstiviestillä toimiston numeroon 0505115455 tai sähköpostilla [email protected]

Siirräthän vastaanottoaikasi, jos sinulla on flunssaoireita, olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen tai tullut ulkomaanmatkalta alle 10 vuorokautta sitten.

  • Suosittelemme seuraamaan viranomaistiedotteita ja -ohjeistuksia tartuntoihin liittyen sekä tutustumaan oman kunnan tai sairaanhoitopiirin ohjeistuksiin sairastapauksiin liittyvissä käytännöissä.
  • Saavu vastaanotolle vasta sovittuna vastaanottoaikana. Näin minimoimme kontakteja odotustilassa.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta sekä saapuessasi että lähtiessäsi vastaanotolta. Odotustilassa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä on saatavilla kaikissa tiloissamme.

Koronavirustartuntojen leviämistä ehkäiset parhaiten hyvällä käsi- ja yskimishygienialla sekä välttämällä lähikontakteja muihin ihmisiin.

THL:n sivuilta löydät ajankohtaista tietoa koronaviruksesta:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19