Ikänäkö

Onko lukeminen muuttunut hankalaksi vaivihkaa? Kirjaimet tuntuvat epätarkoilta lähietäisyydeltä ja tekee mieli työntää paperia etäämmälle? Jos olet yli 40-vuotias, kyse voi olla niin sanotusta ikänäöstä. Yli 40-vuotiaana silmän linssi ja linssiä säätelevät lihakset jäykistyvät asteittain. Tällöin puhutaan ikänäöstä, jolloin ihminen tarvitsee lähelle katsomiseen luku- tai moniteholasit.

Pysyvästi eroon ikänäöstä

Ikänäköleikkauksen hoitomuodot ovat kehittyneet uudelle tasolle viime vuosina. Näönkorjaus toteutetaan ikänäön korjaamiseen suunniteltuilla monitehoisilla tekomykiöillä. Korkeatasoinen ja asiakkaalle oikein suunniteltu ikänäköleikkaus mahdollistaa näkemisen sekä kauas että lähelle ilman silmälaseja. Suurin osa linssileikatuista kokee pärjäävänsä täysin ilman silmälaseja. Linssileikkauksen tulos on pysyvä, koska linssinvaihdon jälkeen ikänäön muutos ei enää etene.

Ikänäköleikkaus on kokonaisratkaisu, johon sisältyy esitutkimus, leikkaus, jälkitarkastukset sekä leikkausturva, joka kattaa mahdolliset tarkentavat toimenpiteet.

Tarjouksia ja ajankohtaista