Järjestämme PlusTerveys Tunne Oulussa avoimet ovet maanantaina 3.6. Tule verkostoitumaan ja tutustumaan toimintaamme!

Tervetuloa tapaamaan meitä Avoimien ovien päivään! Sinua vastassa terapiapisteellämme ovat PlusTerveys Tunne Oulun vastaava psykoterapeutti Maria Haaraniemi sekä asemavastaava Miranda Valkama. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus keskustella suoraan rekrytointivastaava Sonja Peltomäen kanssa työmahdollisuuksistamme.

Aika: 3.6.2024 klo 16-19
Paikka: PlusTerveys Tunne Oulu, Saaristonkatu 14 A, 4. krs.

Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Jotta osaamme varata hyvän määrän tarjottavia, voit ilmottaa tulostasi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Lämpimästi tervetuloa!

 

Työskentelytilat sinulle tai yhdessä kollegojen kanssa

PlusTerveys on toiminut terveydenhuollon alalla jo yli 40 vuotta. Tänä päivänä meillä työskentelee iso joukko psykiatreja, psykologeja ja psykoterapeutteja eri puolilla Suomea. Helsingissä meillä on kaksi isompaa toimipistettä - PlusTerveys Tunne Psykiatrikeskus ja PlusTerveys Tunne Helsinki. Uusin toimipisteemme,Tunne Oulu sijaitsee kivalla sijainnilla Oulun keskustasta.

Meillä voit työskennellä yrittäjänä (Oy), ammatinharjoittajana tai suorassa työsuhteessa. Sinä päätät! Meidän arvoissamme ja toiminnassamme korostuu yksilöllisen työskentelypolun suunnittelu jokaisen meillä aloittavan tekijän kanssa. Meillä on myös erinomaiset työsuhde-edut. Asiakastyössä keskitymme kiireettömyyteen ja laatuun. Lisäksi meillä saa nauttia vakaan, pitkään toimineen konsernin tuesta yhdistettynä uuden toimialueen muutoskyvykkyyteen ja innokkuuteen.

Voit tutustua mielenterveystoimintaamme tarkemmin verkkosivuillamme >

Toivottavasti tapaamme meillä PlusTerveys Tunne Oulussa!

Ystävällisin terveisin,

Sonja Peltomäki

Rekrytointivastaava
[email protected]
0417324010