Haemme hammaslääkäriä Saloon PlusTerveys HymyDentin vastaanotolle.

PlusTerveys HymyDent on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kahdeksan hoitohuoneen vastaanotto Salon ydinkeskustassa. Meillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Palveluihimme kuuluu niin yleishammashoito, suuhygienistipalvelut sekä myös vaativammat toimenpiteet kuten implantointi ja oikominen. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt. Vastaanoton varusteluun kuuluu mm. optg ja Trios4-digitaalinen jäljennin.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. 

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti 2-3 päivänä viikossa. Erilaiset työskentelymallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Olemme kiinnostuneet myös keskustelemaan liiketoimintasi ostosta osaksi monipuolista kokonaisuuttamme. Meillä on erittäin viihtyisät toimitilat ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta, sekä kokenut yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti, sillä meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus, sekä laaja koulutustarjonta.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voit hakea helposti ilman CV:tä!

Hae paikkaa

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä:

 

Sonja Peltomäki, 

rekrytointivastaava

p.041 732 4010

[email protected]

 

Tutustu PlusTerveys Hymydentiin ja sen henkilökuntaan 

PlusTerveys Hymydent

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 17 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista