Tiesitkö, että ikä ei ole este oikomishoidolle? Tai että oikomishoitoon ei aina tarvita rautoja? Hampaita voidaan vastaanotoillamme oikoa myös kalvojen avulla. Kalvo-oikomishoito on huomaamaton tapa korjata hampaiden asentovirheitä sekä saavuttaa suora hammasrivi!

Varaa tästä aikasi maksuttomalle kalvo-oikomishoidon arviointikäynnille >


Kalvo-oikominen on oivallinen ratkaisu monen aikuisen oikomishoidon tarpeeseen. Kalvoilla voidaan hoitaa hampaiden lieviä tai keskivaikeita asentovirheitä ja suoristaa hammasriviä. Kalvo-oikomista voidaan siis tehdä sekä toiminnallisista että esteettisistä syistä; niiden avulla voit saavuttaa tasaisen ja toimivan hymyn! Kalvot suunnitellaan yksillöllisesti ja niitä käytetään hoidon aikana useampia; kullakin kalvolla on oma oikomistehtävänsä. Hammaslääkäriasemillamme on yleisimmin käytössä Invisalignin tai Clear Correctin oikomiskalvot.

Kalvo-oikomista voidaan tehdä sekä toiminnallisista että esteettisistä syistä.

Kalvo-oikominen on suosittu vaihtoehto hyvistä syistä: läpinäkyvät kalvot ovat huomaamattomat ja ne voi ottaa pois esimerkiksi ruokailun ajaksi. Oikomishoitona kalvot ovat myös melko nopea menetelmä. Keskimäärin varsinainen kalvo-oikomishoito kestää 6-9 kuukautta.

Tule selvittämään olisiko kalvo-oikominen sinulle sopiva vaihtoehto! Saat kalvo-oikomishoidon arviointikäynnin maksutta valituissa toimipisteissämme. Lisäksi tarjoamme hampaiden valkaisusta -20%:n alennuksen, kaikille jotka aloittavat kalvo-oikomisen meillä vuoden 2023 loppuun mennessä. Varaa tästä aikasi kalvo-oikomishoidon arviointikäynnille >

Jos verkosta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, voit myös soittaa suoraan toimipisteelle ja yritämme löytää sinulle sopivan ajan.

Maksuttoman arviointikäynnin saat näissä toimipisteissämme:

Uusimaa

PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka FredentHelsinki Kluuvi, aivan Rautatietorin vieressä
096220630

PlusTerveys SmileDesign, Helsinki Pasila, Triplan vieressä
098770040

PlusTerveys Hammaslääkärikeskus JanneJärvenpää
09-8366550

Varsinais-Suomi

PlusTerveys Turun HammaskulmaTurku Keskusta
02-2501111

Pohjois-Pohjanmaa

PlusTerveys Oulun HammaslääkärikeskusOulu
08 374444

Pohjois-Savo

PlusTerveys Forumin Hammaslääkärit, Varkaus
044 7008787


Varaa aika maksuttomaan kalvo-oikomishoidon arviointikäyntiin!

 

Miten oikomiskalvoja käytetään tai mitä kalvo-oikominen maksaa?
Lue lisää kalvo-oikomishoidosta usein kysyttyjen kysymysten vastauksista >