Tervetuloa turvallisesti hoitoon!

Huolehdimme tarkasti vastaanottojemme hygieniasta, jotta toimintamme on mahdollisimman suojattua ja turvallista.  Pidämme erityistä huolta tilojemme puhtaudesta ja suojaamisesta. Myös hoitotilanteessa varmistamme erilaisilla toimenpiteillä, että hoito on mahdollisimman turvallista. Lisäksi huolehdimme aikatauluissamme sekä ohjeissamme siitä, että odotushuoneissa turvavälit potilaiden välillä mahdollistuvat.

Autamme asiakkaitamme kaikissa hoidon tarpeissa. Nyt voi ja kannattaakin tulla esimerkiksi hammastarkastukseen, jos edellisestä käynnistä on ehtinyt aikaa vierähtää. Riskiryhmään kuuluvien asiakkaidemme kohdalla otamme aina huomioon yksilölliset tarpeet.

Tulethan vastaanotolle täysin terveenä, mieluiten yksin ja vasta varattuna aikana. Näin minimoimme kontakteja odotustilassa. Jos kuitenkin tarvitset saattajan, otathan huomioon myös saattajan terveydentilan. Ajanvaraus tulee siirtää, mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää tai kuumetta, tai mikäli tiedät altistuneesi koronavirukselle. Suosittelemme edelleen kasvomaskien käyttöä odotustiloissa.

Jos sinulla on pakottava kiireellisen hoidon tarve ja sinulla on hengitystieinfektion oireita, koronavirustartunta tai epäily sen mahdollisuudesta, ota ensisijaisesti yhteyttä paikallisen terveyskeskuksesi päivystysnumeroon.  

Noudatamme toiminnassamme aina viranomaisohjeistuksia ja -suosituksia.  

 

Tiedotetta päivitetty viimeksi 12.12.2022. 
Tiedote julkaistu 12.3.2020.