Esitietolomake

Oletko tulossa ensimmäistä kertaa hammashoitoon meille? Voit nopeuttaa asiointia täyttämällä esitietolomakkeen jo ennakkoon. Tulosta tästä esitietolomake ja tuo se täytettynä mukanasi ensimmäiselle vastaanottokäynnille. Halutessasi voit täyttää lomakkeen myös vastaanotollamme.

Testaa suusi kunto PerioSafe-sylkitestillä

PerioSafe-testi antaa sylkinäytteestä tärkeää tietoa ikeniesi terveydestä 10 minuutissa. Testitulos kertoo olemassa olevasta ien- ja kiinnityskudostulehduksesta, mutta ennen kaikkea se saattaa paljastaa vielä piilevän tulehduksen. Testi hyödyntää uusinta suomalaista tutkimustietoa suun entsyymeistä ja immuunijärjestelmään kohdistuvasta kuormituksesta, jota ei voi havaita perinteisin menetelmin hammashoidon yhteydessä.

Koska suun tulehdus ei aina oireile, ja matala-asteinenkin suun tulehdus vaikuttaa, myös oireettomana:

  • koko kehon yleisterveyteen
  • diabeteksen, reuman sekä sydän- ja verisuonitautien hoitotulokseen
  • hedelmällisyyteen
  • suorituskykyyn
  • iensairauksien kehittymiseen

Teemme sinulle testituloksen perusteella henkilökohtaisen ennakoivan hoidon ohjelman, jonka avulla ehkäiset ientulehduksen vaikutuksia jo ennen kuin ne ovat silmin havaittavissa tai muutoin haitaksi terveydellesi. Testi voidaan tehdään osana muuta suun terveydentilanteen kartoitusta joko suuhygienistin tai hammaslääkärin toimesta. Ennen testiä ei voi syödä, jauhaa purkkaa, harjata hampaita tai purskutella noin 30 minuuttia ennen varsinaista testiä.

PerioSafe-mittauksen ja hoito-ohjelman hinta on 32 € (+ palvelumaksu).

Terveyspoukama on hyvinvointisi satama

PlusTerveys Terveyspoukama Poukama

Terveyspoukama on neljän suomalaisen lääkäripalveluyrityksen hyvinvoinnin satama. Osoitteen lisäksi meitä yhdistää halu kohdata jokainen asiakas omana itsenään - inhimillisesti, varmalla ja turvallisella otteella. Terveyspoukaman muodostavat: PlusTerveys Hammaslääkärit, Lääkärikeskus Aava, Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema ja Maresan.