Esitietolomake

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotollemme, voit nopeuttaa asiointia täyttämällä esitietolomakkeen jo ennakkoon. Tulosta tästä esitietolomake ja tuo se täytettynä mukanasi ensimmäiselle vastaanottokäynnille. Halutessasi voit täyttää lomakkeen myös vastaanotollamme.

Hampaiden oikominen ilman rautoja

Kaipaatko tasaisempaa ja kauniimpaa hymyä? Pitäisikö purentaasi korjata? Hampaat on mahdollista oikoa myös aikuisena ja nykyaikaiset välineet mahdollistavat hampaiden oikomisen ilman rautoja.

Lue lisää hampaiden oikomisesta ilman rautoja

Puuttuva hammas - Mitä tilalle?

Puuttuva hammas korvataan usein implantilla, eli keinojuurella. Rotuaarin Hammaslääkäreissä Oulussa on yli 20 vuoden kokemus hammasimplanteista. Käytämme vain laadukkaita, sveitsiläisiä Straumannin implantteja ja osia.

Implanttihoito tehdään alusta loppuun vastaanotollamme. Hoidon lopputulos on paremmin hahmotettavissa heti hoidon alusta alkaen, kun hoidon suunnittelusta vastaa protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri, Jari Reponen.

Hoidon suunnitteluvaiheessa arvioimme, sopivatko implantit sinulle. Suunnittelussa kartoitetaan terveystilanne – mahdolliset implantointia estävät sairaudet, lääkitys ja annetut hoidot. Kaikille implantit eivät sovi, silloin vaihtoehtona on perinteinen siltaprotetiikka tai osaproteesit. Teemme sinulle heti hoidon alussa mahdollisimman tarkan kustannusarvion. 

Mitä haittaa puuttuvasta hampaasta on?

Puuttuvasta hampaasta tai puuttuvista hampaista voi olla esteettistä ja purennallista haittaa. Kun suusta puuttuu hammas, muut hampaat alkavat siirtyä pois oikeilta paikoiltaan. Muutokset ovat hitaita ja yksilöllisiä, mutta vähitellen puuttuva hammas vaikuttaa purentaongelmien lisäksi suun yleiseen terveyteen.