Onko haaveissasi tasapainoisempi ja suorempi hymy? Hampaiden oikomishoito on mahdollista aikuisenakin ja vieläpä ilman lapsuudesta tuttuja perinteisiä ”hammasrautoja”. Invisalign -kalvo-oikominen on hellävaraista, nopeaa ja huomaamatonta, eikä se häiritse normaalia elämää.

Oikomishoidon avulla voidaan parantaa purentaa ja korjata toiminnallisia ongelmia, mutta yhtä lailla oikominen voidaan tehdä esteettisistä syistä. Kalvo-oikomisen avulla voidaan esimerkiksi korjata hampaiden asentovirheitä ja suoristaa hammasrivistöä.

Tule tutustumaan kalvo-oikomisen mahdollisuuksiin Smile Dayhin meille Rotuaarin Hammaslääkäreille keskiviikkona 23.3.2022 klo 12-18. Tapahtumapäivänä kerromme Invisalign-kalvo-oikomisesta ja saat halutessasi veloituksettoman hoitoarvion!

Varmista paikkasi veloituksettoman hoitoarvion tekoon ja varaa aika ennakkoon verkkoajanvarauksestamme tai numerosta 08 378 055. Luonnollisesti olet tervetullut tutustumaan paikan päälle myös ilman ennakkovarausta!

Voit lukea kalvo-oikomisesta ennakkoon tai kysyä lisää jo nyt! Hammaslääkäri Pasi Vuorenmaa vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 08 311 5693 tai [email protected]