Tervetuloa turvallisesti hoitoon!

Huolehdimme tarkasti vastaanottojemme hygieniasta ja olemme entisestään tarkentaneet käytäntöjämme, jotta toimintamme on mahdollisimman suojattua ja turvallista.  Pidämme erityistä huolta tilojemme puhtaudesta ja suojaamisesta. Myös hoitotilanteessa varmistamme erilaisilla toimenpiteillä, että hoito on mahdollisimman turvallista. Lisäksi huolehdimme aikatauluissamme sekä ohjeissamme siitä, että odotushuoneissa turvavälit potilaiden välillä mahdollistuvat.

Autamme asiakkaitamme kaikissa hoidon tarpeissa. Nyt voi ja kannattaakin tulla esimerkiksi hammastarkastukseen, jos edellisestä käynnistä on ehtinyt aikaa vierähtää. Riskiryhmään kuuluvien asiakkaidemme kohdalla arvioimme hoitoon tulon aina yksilöllisen tarpeen ja tilanteen perusteella.

Ohjeita potilaillemme:  

Jotta voimme varmistaa kaikkien yhteisen turvallisuuden ja turvallisen hoitoympäristön, saatamme joutua siirtämään varattua aikaa seuraavissa tapauksissa:  

  • Sinulla on akuutti hengitystieinfektio tai flunssaoireita  
  • Olet palannut ulkomailta alle 10 päivää sitten  
  • Sinut on määrätty karanteeniin  
  • Olet ollut lähikontaktissa koronaviruspotilaan kanssa  

Tulethan vastaanotolle mieluiten yksin ja vasta varattuna aikana. Näin minimoimme kontakteja odotustilassa. Jos kuitenkin tarvitset saattajan, otathan omasi lisäksi huomioon myös saattajan terveydentilan. Ohjeistuksemme mukaan myös asiakkaidemme sekä mahdollisten saattajien tulee käyttää kasvomaskia vastaanottojemme odotustiloissa.

Jos sinulla on pakottava kiireellisen hoidon tarve ja sinulla on hengitystieinfektion oireita, koronavirustartunta tai epäily sen mahdollisuudesta, ota yhteyttä paikallisen terveyskeskuksesi päivystysnumeroon.  

Noudatamme toiminnassamme aina viranomaisohjeistuksia ja -suosituksia.  

 

Tiedotetta päivitetty viimeksi 15.9.2021. 
Tiedote julkaistu 12.3.2020.