Hammasateljee on yhden hammaslääkärin vastaanotto Kokkolassa. Vaimoni Armin kanssa toivotamme sinut tervetulleeksi. Voimme auttaa, jos tarvitset apua:

 • Päänsärkyjen ja leukanivelen ongelmissa
  Joillakin ihmisillä hampaiden yhteen pureminen kestää 0,1 sekuntia, kun taas toisilla hampaiden yhteen vieminen voi kestää yli sekunnin. Digitaalisella T-Scan laitteella löydän hampaistosi ongelmakohdat, jotka häiritsevät suun sulkemisrefleksejä, ja ovat lihasjännitysten ja leukanivelen rasittumisen aiheuttajia.
   
 • Sinulta puuttuu hammas
  Olen rakentanut hammassiltoja kuitulujitetusta muovista yli kaksikymmentä vuotta. Kovissa rasituksissa muovi joustaa, toisin kuin metalliset ja keraamiset sillat.
   
 • Paikat putoilevat hampaista
  Huolellinen hammastarkastus vaatii aikaa ja perehtymistä sinun ongelmiisi. Käsityöläisenä olen ylpeä siitä, että Hammasateljeessa liimaan paikat hampaaseen huolella, ilman kiirettä, sillä kaikki korjaukset mitä suuhusi tehdään pitäisi kestää… No, - ainakin niin kauan kuin hampaitasi tarvitset.
   
 • Purennan korjaus on myös facelift
  Hampaiden kuluminen madaltaa kasvojen alaosan korkeutta. Leuan ja nenän kärki tulevat vuosien mittaan lähemmäs toisiaan, mikä ilmenee ryppyinä ja juonteina suupielissä. Samalla purentalihasten toiminta muuttuu ja leukanivelen luut ja rustot muuttavat muotoaan. Madaltuneen kasvojen korkeuden voi palauttaa, kun vanhoja hammastäytteitä korjataan uudelleen. Hyvin suunniteltu hampaiston peruskorjaus on kasvojen kohotus. Purennan toimintahäiriöt tulevat korjattua ja bonuksena suupielen rypyt ja juonteet kääntyvät nuorekkaaksi hymyksi.


Terve hampaisto on luonnollisen kaunis. Intohimoni on käyttää paikkausmuovien värisävypalettien kirjoa niin, että kaikki työni myös näyttävät luonnollisilta hampailta. Ateljeelaatua.