Hammastarkastus on perehtymistä sinun suusi historiaan ja suunnitelma tulevaisuuteen. Kun käytän kolme varttia purentaelimesi tutkintaan, tunnen sinun tilanteesi ja osaan arvioida minkälainen on hampaistosi tulevaisuus. Käsityöläisenä ja itsenäisenä yrittäjänä vastaan siitä, että teen tarvittavat hoitotoimenpiteet huolella, sillä kaikkien korjausten, mitä suuhusi teen, pitäisi kestää… No, ainakin niin kauan kuin hampaitasi tarvitset.

Terve hampaisto on luonnollisen kaunis ja hampaiden paikkaus on taidetta. Paikattujen hampaiden pitää näyttää luonnollisilta - Ateljeelaatua. Huolellisesti ja oikein muovista rakennettu hampaisto palauttaa purennan terveen toiminnan.

Jos sinulta puuttuu hammas, posliinisilta tai implantti ei ole ainoa vaihtoehto. Olen tehnyt puuttuvan hampaan tilalle hammassiltoja jo kymmeniä vuosia kuitulujitetusta muovista. Muovista tehdyt sillat joustavat ja kestävät hyvin purentarasituksissa ja niitä voidaan tarvittaessa myös korjata. Muovista tehdyt sillat ovat ulkonäöltään pieniä taideteoksia, samalla lailla läpikuultavia, kuin luonnolliset hampaat. Toisin kuin perinteiset metalliset ja keraamiset hammassillat tai implanttihampaat, muoviset sillat valmistuvat yhdellä käynnillä ja ne ovat huomattavasti edullisempia.

- Lauri Vaahtoniemi